Vacature: Business Companion

Geloof jij dat je 100 sprints achter elkaar 100% zou kunnen opleveren? Nieuwsgierig hoe jij daar een rol in kunt spelen? Dan komen we graag met je in gesprek!

Wij zijn namelijk op zoek naar een ondernemende Business Companion om ons bestaande team van gedreven Business Companions aan te vullen. De rol van Business Companion bij Twycis laat zich niet vangen in één hokje, maar betreft een hybride functie met een combinatie van expertises als Delivery Manager, Business Consultant en Business Analyst.

Speel een onmisbare rol in uitdagende projecten voor energie, overheid en financiële dienstverlening.

Als succesvolle kandidaat ben je in staat om een onmisbare rol te spelen in het leiden van teams en uitdagende projecten bij onze klanten in de sectoren energie(transitie), overheid en financiële dienstverlening. Je bent krijgt een kick van het leveren van kundige oplossingen voor uitdagende klanten en hebt bij voorkeur ervaring als (zelfstandig) ondernemer en met het leiden van teams.

We zoeken iemand die een ton aan ervaring heeft, met de bijbehorende grijze haren, en geruime kennis van systeemontwikkeling. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van voorspelbare IT-projecten vanuit bedrijfsprocessen. Je zult de leiding hebben over verschillende teams en projecten en je bent in staat om op alle niveaus mee te kunnen doen.

Breng waardevol advies en wendbare oplossingen naar onze klanten met militaire striktheid en analytisch vermogen.

Als Business Companion ben je een belangrijke sparringpartner voor onze klanten en lever je waardevol advies. Je hanteert een militaire striktheid, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om de behoeften van klanten te begrijpen en te vertalen naar wendbare oplossingen. Daarnaast heb je een sterk analytisch vermogen en ben je in staat om zeer complexe problemen op te lossen.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan nu via onderstaand formulier en wie weet maak jij binnenkort deel uit van een snelgroeiend bedrijf met interessante klanten en uitdagende projecten!

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Marian van t Hof (HR manager)