M/V gezocht

Onze collega’s werken vooral aan complexe vraagstukken waardoor zij in staat moeten zijn om het hoofd koel te houden. Zij zijn goed georganiseerd en behulpzaam. 

Door hun sterke zelfbewustzijn en levenservaring is rust en kalmte een grondhouding van de Twycis-er. Tegelijkertijd is het hebben van ‘serious fun’ de smeerolie om in een flow met elkaar te kunnen werken voor een succesvol eindresultaat.


De Twycis-er is communicatief sterk en verkoopt geen nonsens.

Vanuit de inhoud maar ook als mens is hij of zij wezenlijk geïnteresseerd in zijn klanten, partners en collega’s.

Een Twycis-er is in staat om in moeilijke situaties de angel eruit te halen. Laat situaties niet escaleren maar weet op een juiste manier de dynamiek in processen te bewaren of te versnellen waar nodig. Er vindt altijd afstemming plaats met de gesprekspartner. Met overtuigingskracht en in alle rust straalt de Twycis-er de ‘autoriteit’ uit om mooie en complexe projecten naar een succesvol resultaat te brengen.

Geboeid geraakt door Twycis? Stuur ons een bericht en geef aan waar je naar op zoek bent. Uiteraard zijn we bijzonder geïnteresseerd in wat jij als persoon te bieden hebt als aanvulling op ons team. Wanneer er concrete vacatures zijn tref je deze hieronder aan. Maar staan ze niet vacant, dan bieden wij graag een opening voor contact.

Bel gerust met onze HR Manager Marian van ’t Hof +31 6 34 11 59 10 of mail naar info@twycis.nl.